3ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

6 12 2010

Η επιτυχία του θεσμού της «Ημερίδας Υγείας Μεσσηνίας» που ξεκίνησε το 2009, με πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας και της Πανεπιστημιακής Κλινικής Εντατικής Νοσηλείας (Παν/κη ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής «ΚΑΤ», καθώς και των Νοσοκομείων του Νομού μας, μας δίνει την δυνατότητα από το χρόνο αυτό να αναβαθμιστεί σε Συνέδριο, διότι η ανάγκη προβολής των επιστημονικών εργασιών των συναδέλφων είναι επιτακτική, δίδοντας παράλληλα νέο νόημα και νέες προοπτικές στην εκπαιδευτική διαδικασία και την συνεχιζόμενη ιατρική και νοσηλευτική εκπαίδευση.

Το «3ο Συνέδριο Υγείας Μεσσηνίας» θα πραγματοποιηθεί στις 25 & 26 Φεβρουαρίου 2011 στην Καλαμάτα, στο Ξενοδοχείο ELITE. Διοργανώνεται από τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας, την Πανεπιστημιακή Κλινική Εντατικής Νοσηλείας (Παν/κη ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής «ΚΑΤ» και το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας & Κυπαρισσίας.

Στις εργασίες του Συνεδρίου περιλαμβάνονται διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, Κλινικό Φροντιστήριο, προφορικές ανακοινώσεις και παρουσιάσεις αναρτημένων εργασιών (posters).

Όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν εργασία παρακαλούνται να την υποβάλλουν στην Γραμματεία του Συνεδρίου σε ηλεκτρονική μορφή στην διευθύνση dekara66@gmail.com μέχρι τις 28/1/2011.

Για περισσότερες πληροφορίες: 27210 23156

Advertisements

Ενέργειες

Πληροφορίες
Αρέσει σε %d bloggers: